Behandelhuis

Scopie-onderzoek en kleine chirurgische behandelingen

Voor een scopie-onderzoek of een kleine chirurgische behandeling bezoekt u ons Behandelhuis. Daarnaast voeren wij in het Behandelhuis ook gynaecologische behandelingen en onderzoeken uit. In ons Behandelhuis werken specialisten van verschillende afdelingen. U wordt via een specialist van één van onze andere poliklinieken naar ons doorverwezen.

Praktische informatie

U maakt nooit zelf een afspraak bij ons Behandelhuis. Voor een behandeling of onderzoek in het Behandelhuis heeft u een verwijzing nodig. Deze verwijzing krijgt u altijd van een andere polikliniek, zoals Chirurgie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Longziekten en Maag, Darm- en Leverziekten. Eén van onze verpleegkundigen ontvangt u in het Behandelhuis en neemt de behandeling of het onderzoek met u door en beantwoordt al uw vragen.

Route

Naar het ziekenhuis

Naar de afdeling

Voorbereiden op een bezoek

Voor een eerste afspraak bij het Behandelhuis heeft u een verwijzing vanuit een andere polikliniek nodig. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op met de polikliniek die u naar het Behandelhuis heeft doorverwezen.

Wilt u meer informatie over uw bezoek aan Nij Smellinghe?

Aandoeningen

U wordt verwezen naar het Behandelhuis voor onderzoek of behandeling van verschillende klachten. U vindt meer informatie over deze aandoeningen op de pagina van de polikliniek die u heeft doorverwezen.

Meer informatie

In het Behandelhuis doen we verschillende behandelingen en onderzoeken. We hebben hiervoor een behandelkamer, drie scopiekamers, een holding en een uitslaapkamer. Heeft u een afspraak bij het Behandelhuis? Dan hoort u vooraf waar wij u verwachten. Zijn er voorbereidingen noodzakelijk? Dan vertellen wij u hier meer over tijdens het maken van de afspraak.

Veelgestelde vragen

  • Hoe maak ik een afspraak bij het Behandelhuis?

    Een specialist van één van onze poliklinieken verwijst u door naar ons Behandelhuis. U kunt telefonisch contact opnemen de betreffende polikliniek om een afspraak in te plannen. Via de mail krijgt u een bevestiging van uw afspraak en sturen we u alvast handige informatie over wat u mee moet nemen.

  • Wilt u nog meer weten over uw bezoek, wat u meeneemt naar een afspraak of over uw opname?

    Klik dan hier.

  • Heeft u een algemene vraag over uw ziekenhuisbezoek?

    Voor algemene veelgestelde vragen over uw ziekenhuisbezoek klikt u hier.

Brochures

  1. pdf Cristabiopsie – beenmergpunctie Download