Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Artsen, specialisten en verpleegkundigen van Nij Smellinghe werken volop samen met collega-ziekenhuizen en kennisinstellingen in Nederland. Samen weet je immers veel meer. Zo hebben we samenwerkingen met andere ziekenhuizen, maar ook met universiteiten, hogescholen en thuiszorgorganisaties. Allemaal met één doel: de best mogelijke zorg voor u als patiënt.

Met wie werken we samen
Door actief samen te werken met collega’s zorgen we ervoor dat we onze kennis delen en dat we samen onze kennis verrijken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • De huisarts
  • Andere ziekenhuizen
  • Fysiotherapeuten
  • Universiteiten
  • Hogescholen
  • Thuiszorgorganisaties

Altijd verzekerd van goede zorg
Om u de best mogelijke zorg te kunnen leveren, maakt Nij Smellinghe afspraken met zorgverzekeraars zodat u altijd bij ons terecht kunt voor zorg. Wilt u weten met wie Nij Smellinghe samenwerkt in het belang van uw gezondheid? Stel uw vraag aan uw zorgverlener.

Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen
De inkoopafdeling van ziekenhuis Nij Smellinghe is onderdeel van de Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ). IFZ is een formele vereniging met als doel haar leden te ondersteunen bij het maken van de juiste kwalitatieve en financiële keuzes over de inkoop van (verbruiks)goederen, diensten en investeringen. Naast de vier Friese ziekenhuizen zijn ook regionale care-instellingen aangesloten bij de vereniging. Lees meer over IFZ

e4bd4e86-2a5f-5f93-8975-de6f075f53f7