Stichting Vrienden van Nij Smellinghe

Stichting Vrienden van Nij Smellinghe

De Stichting Vrienden van Nij Smellinghe zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in ons ziekenhuis. Van de tv op uw kamer tot het speelgoed voor de kinderen. Wordt u ook donateur?

Wat doen we?
Met geld van donateurs zorgt de Stichting Vrienden van Nij Smellinghe er voor dat u zich thuis voelt in ons ziekenhuis. Dat u op uw kamer gratis televisie kunt kijken, wordt bijvoorbeeld mogelijk gemaakt door onze vriendenstichting. Maar ook speelgoed voor de kinderen, de abonnementen op de leesmappen en nieuwe boeken in de bibliotheek. De Vrienden van Nij Smellinghe zorgen dat ieder kind dat in Nij Smellinghe geopereerd moet worden een knuffel krijgt. En ook het uitzenden van de kerkdienst in het ziekenhuis wordt mogelijk gemaakt door de vriendenstichting.

Word ook donateur of doe een eenmalige gift
Wilt u ook Vriend van Nij Smellinghe worden? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in. Een eenmalige gift is ook van harte welkom. Het rekeningnummer van de Stichting Vrienden van Nij Smellinghe is NL55ABNA0470842032.

Contact
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vriendenvannijsmellinghe.nl.

Ons postadres is:
Stichting Vrienden van Nij Smellinghe
Antwoordnummer 39
9200 WB Drachten 

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Aanmelden voor Vrienden van Nij Smellinghe