Centrum voor Specialistische Farmacie (CvSF)

Centrum voor Specialistische Farmacie (CvSF)

Op de website van het Centrum voor Specialistische Farmacie (CvSF) kunt u als verwijzer terecht voor het bestellen van farmaceutische bereidingen, overige producten en diensten die wij aanbieden. Vanuit het CvSF leveren we zowel binnen als buiten de muren van Nij Smellinghe specialistische farmaceutische dienstverlening.

Wat is het CvSF?
Het CvSF bestaat uit de ziekenhuisapotheek en de poliklinische apotheek van Nij Smellinghe, meerdere Apotheek Service Punten en een backoffice apotheek. We werken nauw samen met (huis)artsen, patiënten en (poli)klinische apothekers.

Onze dienstverlening
Ons personeel heeft jarenlange ervaring en werkt met hightech apparatuur. Het CvSF biedt specialistische zorg aan alle patiënten binnen en buiten Nij Smellinghe. Denk aan individuele bereidingen en complexe farmacotherapie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in automatisering en gerobotiseerde geneesmiddelendistributie. Ook kunnen we u ondersteunen bij overdrachtssituaties. We nemen de patiënt als het ware aan de hand mee in deze ketenzorg.

Onze waarden
Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. U kunt er als verwijzer op vertrouwen dat de producten en diensten die wij bieden, voldoen aan de geldende wetgeving, richtlijnen en eisen.

www.cvsf.nl