Informatiepunt

Informatiepunt

Het Informatiepunt is er voor u als patiënt. Wanneer u aanvullende informatie wilt over uw behandeling dan kunt u terecht bij het Informatiepunt. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar antwoorden. Ook voor praktische vragen of opmerkingen over de zorgverlening kunt u hier terecht.

De medewerkers van het Informatiepunt staan voor u klaar om u te helpen met uw vragen. Wanneer we niet meteen een antwoord hebben, gaan we voor u op onderzoek uit. In dat geval sturen we u de informatie later toe of nemen we contact met u op via de mail of telefoon.

Voor wie is het Informatiepunt?
Het Informatiepunt is er voor iedereen die met het ziekenhuis of de gezondheidszorg te maken heeft:

  • Patiënten die opgenomen zijn (geweest)
  • Patiënten die op de polikliniek onder behandeling zijn
  • Familie en naasten van patiënten
  • Specialisten en medewerkers van Nij Smellinghe
  • Huisartsen, thuiszorgorganisaties en paramedici

Waar vindt u ons?
Het Informatiepunt beschikt over twee balies. U vindt de eerste balie in de hal van de poliklinieken. De tweede balie zit bij de hoofdingang in de centrale hal van Nij Smellinghe tegenover de receptie. Het Informatiepunt is telefonisch te bereiken op 0512 588 087.

We komen graag bij u langs
Als u bent opgenomen in Nij Smellinghe en niet uit bed mag of moeilijk ter been bent, dan kunt u het Informatiepunt bellen voor een afspraak. De medewerkers komen graag bij u.

Openingstijden
Het Informatiepunt is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur. Tijdens vakantieperiodes werken we volgens een aangepast rooster.

Belangenorganisaties
Bij het Informatiepunt vindt u informatie over de vele patiëntenbelangenorganisaties. De medewerkers kunnen u hierover informeren. Ook beschikt het Informatiepunt over diverse folders die u gratis mee kunt nemen.