Informatie Punt

Informatie Punt

Het Informatie Punt is er voor u als patiënt. Wanneer u aanvullende informatie wilt over uw behandeling dan kunt u terecht bij het Informatie Punt. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar antwoorden. Ook voor praktische vragen of opmerkingen over de zorgverlening kunt u hier terecht.

De medewerkers van het Informatie Punt staan voor u klaar om u te helpen met uw vragen. Wanneer we niet meteen een antwoord hebben, gaan we voor u op onderzoek uit. In dat geval sturen we u de informatie later toe of nemen we contact met u op via de mail of telefoon.

Voor wie is het Informatie Punt?
Het Patiënten Service Bureau is er voor iedereen die met het ziekenhuis of de gezondheidszorg te maken heeft:

  • Patiënten die opgenomen zijn (geweest)
  • Patiënten die op de polikliniek onder behandeling zijn
  • Familie en naasten van patiënten
  • Specialisten en medewerkers van Nij Smellinghe
  • Huisartsen, thuiszorgorganisaties en paramedici

Waar vindt u ons?
Het Informatie Punt beschikt over twee balies. U vindt de eerste balie in de hal van de poliklinieken. De tweede balie zit bij de hoofdingang in de centrale hal van Nij Smellinghe tegenover de receptie. Het Informatie Punt is telefonisch te bereiken op 0512 588 087.

We komen graag bij u langs
Als u bent opgenomen in Nij Smellinghe en niet uit bed mag of moeilijk ter been bent, dan kunt u het Informatie Punt bellen voor een afspraak. De medewerkers komen graag bij u.

Openingstijden
Het Informatie Punt is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur. Tijdens vakantieperiodes werken we volgens een aangepast rooster.

Belangenorganisaties
Bij het Informatie Punt vindt u informatie over de vele patiëntenbelangenorganisaties. De medewerkers kunnen u hierover informeren. Ook beschikt het Informatie Punt over diverse folders die u gratis mee kunt nemen.