Publiciteit en pers

Publiciteit en pers

Waarmee kunnen we u helpen?

De afdeling Communicatie is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Nij Smellinghe. We vertellen graag wat we voor u kunnen doen.

Persvoorlichting

Onze persvoorlichter beantwoordt uw vragen. Als u een interview wilt afnemen, leggen wij voor u contact met medewerkers en patiënten van Nij Smellinghe. Voor persvragen of vragen naar aanleiding van een persbericht, kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer 0512 588 856. Of stuur een mail naar communicatie@nijsmellinghe.nl.

Toestemming fotografie, film en geluidsopnamen
Wij waarborgen de privacy van onze patiënten en medewerkers. Daarom heeft u uitdrukkelijke toestemming nodig van de afdeling Communicatie als u opnamen wilt maken in het gebouw of op het terrein van ziekenhuis Nij Smellinghe. U mag het terrein of gebouw van Nij Smellinghe niet betreden met ingeschakelde opnameapparatuur. Daarmee bedoelen wij alle vormen van beeld- en geluidsregistratie. Neemt u contact met ons als u opnamen wilt maken.

Publicaties

Relatiemagazine NIJS
Ziekenhuis Nij Smellinghe geeft twee keer per jaar haar relatiemagazine NIJS uit. Dit relatiemagazine en andere openbare publicaties kunt u hieronder downloaden.

Nijs

  1. pdf Nijs winter 2019/2020 1,1 MB Download
  2. pdf Nijs zomer 2019 28 MB Download

Publicaties medewerkers
Medewerkers van Nij Smellinghe brengen regelmatig wetenschappelijke publicaties uit. Een overzicht van deze publicaties vind je via de oranje knop hieronder.

Publicaties medewerkers

Columns medewerkers
Christiaan Bakker, dermatoloog in ziekenhuis Nij Smellinghe, heeft sinds 1 januari 2017 een tweewekelijkse column in het Friesch Dagblad. Hieronder kunt u de PDF'jes van deze columns downloaden en lezen.
Tot 31 december 2016 schreef Martijn Möllers (chirurg in Nij Smellinghe) een column in het Friesch Dagblad. Een overzicht van deze publicaties vind je via de oranje knop hieronder.

Columns medewerkers