Mechiel van der Meulen werkt als zelfstandig werkend kok in de keuken van Nij Smellinghe. In de video vertelt hij meer over de werkzaamheden en hoogtepunten binnen zijn dagelijkse werk.
“Een hoogtepunt uit mijn werk is de mate van zelfstandigheid die ik heb binnen mijn functie. De gerechten die we maken zijn van tevoren bepaald en er is altijd de ruimte om er onze eigen creatieve draai aan te geven. En daarnaast is ook de waardering van patiënten een enorm leuk onderdeel van mijn werk.”
#NijSmellinghevertelt
Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie ‘Nij Smellinghe vertelt’ delen collega’s van verschillende afdelingen en functies meer over hun dagelijkse werk en hoogtepunten.
Nij Smellinghe vertelt | Kok Mechiel
Laatste nieuws
-
07 nov 2025
Succesvol Inspiratie-evenement Denken, doen en groeien 2025
-
05 nov 2025
Leerroute Basis Acute Zorg gaat door in Nij Smellinghe: vier verpleegkundigen starten dit najaar
-
05 nov 2025
Nieuwe expositie in Nij Smellinghe – Rein de Valk & Rosita da Lima
-
03 nov 2025
Spreiding en concentratie van complexe behandelingen bij kanker en vaatziekten
-
03 nov 2025
“Ik zie het als mijn missie om mensen te betrekken en goed te informeren”
-
31 okt 2025
Gebruikte prikpennen en spuiten duurzaam inzamelen met Safe Returns programma
-
30 okt 2025
Meer aandacht voor de patiënt dankzij AI in spreekkamers ziekenhuis Nij Smellinghe
-
28 okt 2025
Het Leefstijlroer: in gesprek over gezondheid
-
23 okt 2025
80 jaar Nij Smellinghe: wat is jouw herinnering?
-
20 okt 2025
Geslaagde Informatieavond ‘Nij Smellinghe legt uit: Slaapapneu’