Doe mee aan de STOPTOBER Challenge

Op 1 oktober start de landelijke Stoptobermaand: 28 dagen niet roken.

Doe mee aan de STOPTOBER Challenge

Geplaatst op 12 sep 2018

Ziekenhuis Nij Smellinghe en gemeente Smallingerland organiseren gezamenlijk de Stoptober Challenge in Smallingerland: bedrijven/organisaties gaan met een eigen team de uitdaging aan, om met een zo hoog mogelijk percentage medewerkers te stoppen met roken. Door de gezamenlijke aanpak biedt Stoptober een prachtige kans om te stoppen met roken. Hiermee wordt een gezonder, vitaler en rookvrij leven gestimuleerd. Juist de onderlinge steun - ook door collega’s - is medebepalend voor succesvol stoppen. Stoppen doe je samen! Daarom deze Stoptober Challenge.

Doe

Nog meedoen?
1. Bedrijven kunnen een Stoptoberteam vormen en zich voor 21 september aanmelden via aandachtzorgt@nijsmellinghe.nl. Het team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 werknemers van bedrijven/organisaties in de gemeente Smallingerland.
2. Vanuit het bedrijf wordt een teamcoach aangewezen die actief betrokken is bij het Stoptoberteam;
3. Per deelnemer is de inleg € 10.

Kickoff-bijeenkomst 27 september
Op donderdag 27 september is er voor de deelnemende bedrijven een kick-off bijeenkomst van 19.30 tot 21.00 uur in Brede School De Wiken. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over het programma en ontvangt u een informatiepakket. Op dinsdag 30 oktober is er een feestelijke afsluiting waar de winnaar, het bedrijf met de meeste stoppers, bekend wordt gemaakt.

Aanmelden of vragen?
Mail naar aandachtzorgt@nijsmellinghe.nl.