BeterDichtbij

BeterDichtbij

37eeeef4-a925-5ed1-88e4-0d828f18032b

Vanaf april 2019 kunt u via de BeterDichtbij app, uw vragen stellen aan ons ziekenhuis en uw behandelaar (bijvoorbeeld uw arts) voor de afdelingen Cardiologie, Dermatologie, Maag, Darm of Lever, Expertisecentrum Lymfovasculaire geneeskunde, Gipskamer en Palliatieve Zorg. Praktische vragen over bijvoorbeeld de openingstijden van het ziekenhuis of parkeren stelt u via BeterDichtbij aan onze receptie.

Patiënten met medische vragen kunnen met hun behandelaar appen over bijvoorbeeld hun ziekte en behandeling. In sommige gevallen kan een appgesprek ook een bezoek aan de polikliniek vervangen. U kunt vanuit huis of onderweg contact onderhouden op een moment dat het u past, gewoon via uw mobiele telefoon of computer. Uw appjes worden altijd binnen drie werkdagen beantwoord.

Hoe kan ik de app gebruiken?
Als u voor een afspraak in het ziekenhuis komt dan nodigt uw behandelaar u uit om de app te gebruiken. U ontvangt een korte uitleg en een folder over het gebruik van de BeterDichtbij app. In deze folder staat stap voor stap beschreven hoe u de app installeert en hoe u het gesprek met uw behandelaar activeert.
BeterDichtbij is een veilige en gratis app. De inhoud van de berichten is alleen toegankelijk voor de afdeling waaraan het bericht wordt gestuurd.
BeterDichtbij is vanaf april 2019 beschikbaar voor patiënten van de afdelingen Cardiologie, Dermatologie en Maag, Darm of Lever (MDL). Later in het jaar gaan meer afdelingen gebruik maken van de BeterDichtbij app.

Vragen of hulp nodig?
Heeft u vragen over het installeren van de app en bent u nog in het ziekenhuis? Dan helpen onze medewerkers van het Informatiepunt u graag verder. U vindt hen in de hal van de hoofdingang en van de polikliniek.
Bent u niet meer in het ziekenhuis of heeft u andere vragen over het gebruik van de app? Bekijk hier de veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk va BeterDichtbij: 085 27 35 398 of service@beterdichtbij.nl.

Download hieronder de BeterDichtbij app in de App Store of Google Play.

d6c10e8b-a52e-5837-80cd-fc9b2542dce987c48dc6-d6ff-518a-a48c-4a96ddea3aae

Folder gebruik BeterDichtbij app

  1. pdf Gebruik BeterDichtbij app 797 kB Download