Zondagmiddagconcert met Vals Alarm Musicaltheater

Zondagmiddagconcert met Vals Alarm Musicaltheater

Praktische informatie

Locatie
Ziekenhuis Nij Smellinghe. Restaurant bij de hoofdingang van het ziekenhuis rondom de zwarte vleugel.

Het koor van musicaltheater Vals Alarm verzorgt zondagmiddag 26 mei van 15.30 – 16.30 uur een bijzonder zondagmiddagconcert in ziekenhuis Nij Smellinghe. Patiënten, familie en vrienden, medewerkers, bezoekers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Toegang is gratis.

Een mix van gevoelige, emotionele nummers
Het koor zingt deze zondag speciaal voor belangstellenden een mooie selectie aan nummers in het Engels, Nederlands, Swahili en Fries. Het wordt een mix van gevoelige, emotionele nummers en nummers die kracht geven en gaan over opstaan na tegenslag. Ze doen een greep uit onder andere de musicals: The Greatest Showman, The Color Purple, Pippin en RENT met hier en daar een popsong. Voor ieder wat wils. Cas Straatman begeleidt het koor op de piano en dirigeert.

Vals Alarm musicaltheater  uit Groningen bestaat uit jonge mensen die met hun uitvoeringen van bekende musicals hoge ogen gooien.

Doel van de concerten
Het doel van de zondagmiddagconcerten  is om muziek een plek te geven in het ziekenhuis om het welzijn van de patiënten, bezoekers en medewerkers te bevorderen. Muziek raakt mensen, roept gevoelens op, zorgt voor afleiding en daardoor neemt welbevinden, ontspanning en gastvrijheid toe.

Organisatie
De concerten worden georganiseerd en gecoördineerd door de werkgroep Muziek Nij Smellinghe en zijn mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Nij Smellinghe.