Vaatzorg

Behandeling van aandoeningen aan de bloedvaten

Bij aandoeningen aan de bloedvaten kunt u terecht bij Vaatchirurgie. Vaatchirurgie houdt zich met name bezig met aandoeningen aan de bloedvaten in de hals, borstkas, buik en benen.

Praktische informatie

  • Polikliniek

Het team Vaatchirurgie in Nij Smellinghe bestaat uit een samenwerkingsverband tussen verschillen disciplines. Tijdens uw bezoek aan de polikliniek Vaatchirurgie ontmoet u de vaatchirurg en/of vasculair verpleegkundig specialist. Zij brengen uw klachten volledig in kaart, verrichten lichamelijk onderzoek en coördineren vervolgens de onderzoeken die nodig zijn om tot een juiste diagnose te komen. Ze stemmen de behandeling en informatie zorgvuldig op elkaar af. Een aantal van de vaatchirurgische behandelingen vindt plaats op de afdeling Radiologie. In dat geval ontmoet u de interventieradioloog.

Het secretariaat Vaatchirurgie plant uw onderzoeken en eventuele operatie in. Wanneer u belt voor de vaatchirurgen, zal het secretariaat u meestal te woord staan. Heeft u vragen over een behandeling of over uw operatie? Bel gerust. Wij staan u graag te woord.

Route

Naar het ziekenhuis

Naar de polikliniek

Spreekuren

De polikliniek Vaatchirurgie is op werkdagen geopend van 8.00 tot 16.30 uur en werkt op afspraak. Komt u voor het eerst op het spreekuur, dan is een verwijzing van uw huisarts of behandelend specialist noodzakelijk.

Voorbereiden op een bezoek

Voor een eerste afspraak bij de polikliniek Vaatchirurgie heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Heeft u een verwijzing gekregen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Onderzoeken

Om te ontdekken waar uw klachten vandaan komen, kunnen we u op diverse manieren onderzoeken. Vraag uw verpleegkundige of specialist voor meer informatie.

Al met al kan ik zeggen dat de behandeling mij is meegevallen

M. van der Laag is behandeld voor Pelvic Congestion Syndrome
Lees het hele verhaal

MyVue: uw onderzoeken in één klik inzichtelijk

Uw eigen radiologische onderzoeken bekijken en delen met anderen? In Nij Smellinghe is dat mogelijk met MyVue. Nadat u in het ziekenhuis bent geweest voor een radiologisch onderzoek, zijn de resultaten na 24 uur beschikbaar op uw persoonlijke MyVue-pagina.

Meer informatie over MyVue

Veelgestelde vragen

  • Hoe maak ik een afspraak bij de polikliniek Vaatchirurgie?

    Uw huisarts verwijst u door naar onze polikliniek. U kunt telefonisch contact opnemen via 0512 588 809 om een afspraak in te plannen. U kan via de mail een bevestiging van uw afspraak krijgen. Ook sturen we u alvast handige informatie over wat u mee moet nemen.

  • Wilt u nog meer weten over uw bezoek, wat u meeneemt naar een afspraak of over uw opname?

    Klik dan hier.

  • Heeft u een algemene vraag over uw ziekenhuisbezoek?

    Voor algemene veelgestelde vragen over uw ziekenhuisbezoek klikt u hier.