Aanmelden Symposium “Hoe vertel ik het mijn patiënt?” op 28 november 2019

Patiënten en hun mantelzorgers/familie zijn tegenwoordig steeds vaker verbolgen tijdens en/of na het bezoek aan de dokter. Waar heeft dat mee te maken? Met de inhoud van de boodschap? De manier waarop deze wordt gebracht? Of door hoe de samenleving er tegenwoordig uitziet? Met als concreet voorbeeld ‘het niet meer mogen autorijden’ gaan we deze avond, met filosofisch maar ook direct vanuit de praktijk voortkomende inleidingen, proberen deze puzzelstukjes in elkaar te passen en u vandaar uit handvatten te geven hoe hiermee om te gaan in uw dagelijkse praktijk.

Dit avondsymposium is gericht op Huisartsen, Klinisch Geriaters en overige medisch specialisten. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (80) dus  schrijf u snel in.

Dit is dé kans om uw prangende vragen aan enkele prominente deskundigen op het gebied van praktijkgerichte ethiek, neuro-cognitieve vraagstukken en de CBR-richtlijn ten aanzien van het autorijden te stellen. Mis ‘m niet! Meld u gelijk aan via onderstaand aanmeldformulier. Kosten voor dit symposium zijn €50,-.

Graag zien wij u op donderdag 28 november 2019 om 18.00 uur in ziekenhuis Nij Smellinghe, Compagnonsplein 1 te Drachten. U kunt zich melden bij de receptie bij de hoofdingang.

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Aanmelden Symposium “Hoe vertel ik het mijn patiënt?” op 28 november 2019