Mydon laserbehandeling

De Mydon Laser is een laser die geschikt is voor het behandelen van rode vaatjes en de blauwe vaatjes op uw been. Met name de blauwe beenvaten zijn goed te behandelen.

Rode oppervlakkige vaatjes
De rode oppervlakkige vaatjes reageren op het nauwkeurig afgestelde energieniveau en de golflengte van het toegepaste laserlicht. De lichtbundel van de laser penetreert de huid en wordt door het bloed in de vaten opgenomen. De kleur van het bloed speelt hierbij een belangrijke rol.

Door de warmte die ontstaat, stolt het bloed en wordt het vat vernietigd. Dit proces heeft geen invloed op het omliggende weefsel. Na verloop van tijd wordt het vaatje door het lichaam opgenomen en zal verdwijnen.

Blauwe beenvaatjes
De Mydon Laser is met name geschikt om de blauwe en paarse beenvaatjes te behandelen. Deze laser kan door haar specifieke techniek de dieper gelegen blauwe beenvaatjes goed bereiken. Daarnaast werkt de Mydon Laser met een contactkoeling. Deze koeling zorgt ervoor dat een hogere energie gegeven kan worden zonder dat hierbij omliggend weefsel beschadigd raakt.

Download hier de prijslijst van de Huid- en Laserkliniek