Scholingsavond infectiepreventie

Scholingsavond infectiepreventie

Op dinsdag 23 oktober 2018 organiseert de afdeling Orthopedie vanaf 19.00 uur (inloop 18.30 uur) in vergaderzaal 5 in ziekenhuis Nij Smellinghe een scholingsavond over infectiepreventie. 

Ons uitgangspunt is kennis delen, zodat we samen ons beste beentje kunnen voorzetten in de behandeling, het herstel en de ondersteuning van onze patiënten.

Centraal in het programma staan o.a. de volgende onderwerpen: infectiepreventie klinisch en thuis en de behandeling van prothese infecties. Voor de details verwijzen wij u graag naar het programma dat u hieronder kunt downloaden. 

In verband met het deskundigheid bevorderende karakter verstrekken wij nadien een certificaat van deelname. Deze kan worden opgevoerd in uw kwaliteitsregister. Om hiervoor in aanmerking te komen, hebben wij van u uw naam, adres en geboortedatum nodig. Wilt u deze duidelijk vermelden in onderstaand aanmeldformulier.

MELD U AAN VIA HET ONDERSTAAND AANMELDFORMULIER (aanmelden kan tot 15 oktober 2018)

Mocht u vragen hebben, mail ze naar nursepractitioner@nijsmellinghe.nl.

Programma scholingsavond infectiepreventie

  1. pdf Programma scholingsavond infectiepreventie 195 kB Download

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Ik meld me aan voor de scholingsavond Infectiepreventie
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?