Zondagmiddagconcert met troubadour Adri de Boer

Zondagmiddagconcert met troubadour Adri de Boer

Praktische informatie

Locatie
Ziekenhuis Nij Smellinghe. Restaurant bij de hoofdingang van het ziekenhuis rondom de zwarte vleugel.

Het was net of je gezellig in een café zat met een leuk live bandje.

Troubadour Adri de Boer verzorgt eerste zondagmiddagconcert van 2019 in Nij Smellinghe

Zondagmiddag 27 januari 2019 verzorgt Adri de Boer het zondagmiddagconcert in ziekenhuis Nij Smellinghe.

Een troubadour ten voeten uit.

De hartverwarmende luisterliedjes van singer-songwriter Adri de Boer raken een gevoelige snaar. Tien keer stond de Friestalige zanger met zijn liedjes in de finale van het Friese songfestival ‘Liet’. Twee keer won hij met zijn melodieuze vertolking van een eigen lied. Zijn Friestalige programma omvat prachtige luisterliedjes door hem begeleid op gitaar en of piano. Ingetogen en dan weer uitbundig. Altijd uit het hart. Vrijwel alle composities zijn van eigen hand, maar ook bewerkingen van Jacques Brell en Frans Halsema behoren tot zijn omvangrijke oeuvre.

De concerten worden gehouden op de laatste zondag van de maand en vinden plaats van 15.30 – 16.30 uur in het restaurant bij de hoofdingang van het ziekenhuis rondom de zwarte vleugel. Tijdens een kleine pauze kan men genieten van een kopje koffie of thee.

Doel van de concerten
Het doel is muziek een plek te geven in het ziekenhuis om het welzijn van de patiënten, bezoekers en medewerkers te bevorderen. Muziek raakt mensen, roept gevoelens op, zorgt voor afleiding en daardoor neemt welbevinden, ontspanning en gastvrijheid toe.

Iedereen is van harte welkom bij deze concerten: patiënten, familie en vrienden, medewerkers, bezoekers en andere belangstellenden. De toegang is gratis.

De concerten worden georganiseerd door de werkgroep Muziek Nij Smellinghe en mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Nij Smellinghe.

Data volgende zondagmiddagconcerten:

  • 24 februari: On Tour Vocaal
  • 24 maart: Arco Baleno Salon orkest (let op! Niet de laatste zondag van de maand!)
  • 28 april: Sa4 Folk
  • 26 mei: Vals Alarm Musical Koor Groningen