Longpunt van het Longfonds op 5 september 2017 in Nij Smellinghe

Geplaatst op 29 augustus 2017

Bent u longpatiënt? Of kent u iemand in uw omgeving die longpatiënt is? Dan kunt u naar het Longpunt van het Longfonds komen. Het Longpunt is een ontmoetingsplek voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. Op 5 september 2017 organiseert het Longpunt Drachten ’s avonds een bijeenkomst in ziekenhuis Nij Smellinghe.

Het thema is ‘Inhaleren: doe ik het nog goed? Wat kan ik nog leren?’. De bijeenkomst wordt verzorgd door Jellie Miedema, longverpleegkundige in Nij Smellinghe.

Komt u ook?
De bijeenkomst is op dinsdag 5 september 2017 van 18.00 tot 20.00 uur in ziekenhuis Nij Smellinghe (Compagnonsplein 1 in Drachten). U wordt ontvangen met een kopje soep en een broodje. Deelname is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Wij verzoeken u om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes te gebruiken.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Meine Hofman van het Longfonds via 06 53 44 80 17 of via drachten@longpunt.longfonds.nl. In 2017 wordt het Longpunt meerdere keren georganiseerd. Kijk voor de agenda op de website van het Longfonds.


« Naar overzicht