Huidkankerdag in ziekenhuis Nij Smellinghe

Geplaatst op 21 april 2017

Huidkankerdag in Nij Smellinghe
Tijdens de Huidkankerdag in Nij Smellinghe krijgt u informatie over huidkanker en de risico’s en advies over bescherming van uw huid. Ontdek welk huidtype u heeft tijdens de speeddate met de huidtherapeut. Krijg tips over hoe u uw kind het beste kan beschermen tegen te zon. Verder is er informatie over huidveroudering. Het Huidkankercentrum Nij Smellinghe opent haar deuren op zaterdag 20 mei van 10.00 tot 13.00 uur. U bent van harte welkom!

Huidkanker
Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Veel Nederlanders hebben een verhoogde kans op het ontwikkelen van een vorm van huidkanker. Risicogroepen zijn onder andere mensen met een licht huidtype, mensen die voor hun hobby of werk veel in de zon komen of mensen die medicatie gebruiken die het immuunsysteem remmen.

Laat je huid controleren door één van de dermatologen van Nij Smellinghe op zaterdag 20 mei tijdens de Huidkankerdag. De inschrijving start 19 april via www.huidkankerdag.nl.
INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK. ALLE SPREEKUREN ZIJN VOLGEBOEKT.


« Naar overzicht