Maatschap Orthopedie Nij Smellinghe breidt uit

Geplaatst op 7 maart 2017

Erik de Groot toegetreden tot maatschap Orthopedie
Erik de Groot is sinds eind november 2014 werkzaam als Orthopedisch Chirurg in Nij Smellinghe. Hij trad per 1 januari jl. toe tot de maatschap Orthopedie van ziekenhuis Nij Smellinghe. Erik heeft zijn studie geneeskunde in Groningen gedaan en is daarna opgeleid als orthopedisch chirurg in het MCL, het UMCG en het Martini Ziekenhuis. Zijn aandachtsgebied is de onderste extremiteit, inclusief voet-/enkelchirurgie.

Leonardo Horta als Chef de Clinique
Sinds kort versterkt orthopeed Leonardo Horta het team als Chef de Clinique. Hij komt oorspronkelijk uit Brazilië en heeft zijn studie geneeskunde gedaan in Leiden. Daarna werd hij opgeleid tot orthopedisch chirurg in het zuiden van Nederland. Hij heeft zijn algemene chirurgische opleiding in het VieCuri MC gedaan en vervolgens de opleiding orthopedie voortgezet in het Atrium MC, Orbis MC en Academisch Ziekenhuis Maastricht. Na afronden van zijn orthopedie opleiding heeft hij gedurende 2 maanden een orthopedisch trauma fellowship in Brazilië gevolgd waarna hij zich verder is gaan specialiseren in Antwerpen, België. Daar heeft hij 1 jaar gewerkt als fellow schouder, knie en sport gerelateerde letsels. Dit zijn dan ook zijn aandachtsgebieden binnen de orthopedie.

Maatschap Orthopedie
Binnen de maatschap Orthopedie zijn daarnaast de volgende specialisten werkzaam: mw. Carolien Kooijman (aandachtsgebied: Knie(revisie), Hand/pols/voet/enkel, Kinderorthopedie), dhr. Richard Bimmel (aandachtsgebied: Heup(revisie), Sport, Wervelkolom, Kinderorthopedie) en dhr. Gijs van Stralen (aandachtsgebied: Schouder, Knie (revisie))

Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten
Het team wordt versterkt door Linda van Vliet en Hendrike Hoogeboom (Physician Assistants) en Alien Buwalda en Sylvia van der Sluis (Verpleegkundig Specialisten).


« Naar overzicht