8 april 2017: derde Kraammarkt in Nij Smellinghe

Geplaatst op 25 januari 2017

Kom jij ook? Op zaterdag 8 april organiseert Nij Smellinghe weer een kraammarkt! Zwangere vrouwen, hun partner, jonge ouders en andere belangstellenden zijn deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in ziekenhuis Nij Smellinghe.

Tijdens de Kraammarkt is er van alles te doen. Zo kunnen zwangere vrouwen kans maken op een gratis pretecho door een gynaecoloog of verloskundige. Deze echo wordt mede mogelijk gemaakt door Verloskundig Echocentrum Drachten en vindt plaats op basis van inschrijving (start inschrijving 1 maart via www.nijsmellinghe.nl/kraammarkt).

Het ziekenhuis staat op zaterdag 8 april vol met marktkramen van verschillende ondernemers. Wij vinden het als ziekenhuis erg belangrijk om de zwangere vrouwen goed voor te lichten over de mogelijkheden die er zijn rondom de zwangerschap, bevalling en kraamzorg. Daarom zullen er tijdens de kraammarkt ook informatieve presentaties gegeven worden.

Belangstellenden hoeven zich niet aan te melden voor de Kraammarkt en de toegang is gratis. Lees meer over de kraammarkt op www.nijsmellinghe.nl/kraammarkt.


« Naar overzicht