Longpunt van het Longfonds op 7 februari 2017 in Nij Smellinghe

Geplaatst op 23 december 2016

Bent u longpatiënt? Of kent u iemand in uw omgeving die longpatiënt is? Dan kunt u naar het Longpunt van het Longfonds komen. Het Longpunt is een ontmoetingsplek voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. Op 7 februari 2017 organiseert het Longpunt Drachten ’s avonds een bijeenkomst in ziekenhuis Nij Smellinghe.

Het thema is ‘Dokter: is het mijn hart of zijn het mijn longen?’.  Er zijn twee sprekers uit Nij Smellinghe uitgenodigd om te spreken, namelijk longarts Bennie Reitsma en cardioloog Marc de Groot.

Komt u ook?
De bijeenkomst is op dinsdag 7 februari 2017 van 19.30 tot 21.00 uur in ziekenhuis Nij Smellinghe (Compagnonsplein 1 in Drachten). Deelname is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Wij verzoeken u om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes te gebruiken.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Meine Hofman van het Longfonds via 06 53 44 80 17 of via drachten@longpunt.longfonds.nl. In 2017 wordt het Longpunt meerdere keren georganiseerd. Kijk voor de agenda op de website van het Longfonds.


« Naar overzicht