Standhouders

Na de informatiesessies kunt u diverse stands bezoeken en genieten van een hapje en drankje. Er zijn onder andere stands van: Massage bij kanker, Papillon, lingerie en protheses, Stichting Kankersproken.nl, De Skulp, inloophuis voor kankerpatiënten, Stichting Colours.nl, Borstkankervereniging en Diëtetiek Nij Smellinghe. Een aantal standhouders stellen zich hieronder aan u voor.

Borstkankervereniging Nederland (BVN)
BVN zet zich in voor alle mensen die met borstkanker te maken hebben (gehad) en/of erfelijk belasten. Zij bevordert een optimale kwaliteit van zorg en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Kankerspoken
Bij de stand van Kankerspoken maken we je wegwijs in de verhalen van (klein)kinderen en jongeren. Er is informatie, je kunt vragen stellen en ervaringen delen. En natuurlijk zijn wij benieuwd naar jullie tips!

Massage bij kanker
Massage bij kanker geeft even aandacht voor uzelf, het heeft o.a. een positieve werking op verbetering slaap, vermindering stress, toename lichaamsbewustzijn. Tijdens dit symposium krijgt u meer informatie over en op welke manier massage bij de ziekte kanker de kwaliteit van leven kan verbeteren en u kan ondersteunen in uw herstel. Wij laten u graag een massage ervaren.

Le Papillon
Le Papillon is een erkend medische speciaalzaak in het aanmeten van borstprotheses, lingerie en badkleding. Het is belangrijk dat u op een zorgvuldige manier een keuze maakt voor uw prothese, bh of badpak. Daarom is uw bezoek aan Le Papillon alleen op afspraak. Zo wordt er voldoende tijd genomen voor persoonlijke aandacht en deskundig advies.