Mirjana van den Oever

Verloskundige

Mijn naam is Mirjana van den Oever-Stoll, 1980 werd ik geboren in de Duitse stad Düsseldorf. Toen ik 2 jaar oud was zijn we verhuisd naar een klein idyllisch dorpje in de bergen, waar ik opgeroeid ben. In 2004 ben ik afgestudeerd als 2e lijns verloskundige in Wuppertal. Een paar weken later mocht ik beginnen als 2e lijns verloskundige in Nij Smellinghe. Sindsdien werk ik met veel plezier en passie in dit kleinschalig en persoonlijke ziekenhuis!

Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en woon in een mooi dorp in de gemeente Groningen. Mijn hobbys zijn (veganistisch) koken, lezen, fietsen, wandelen (met de hond), dansen.

Naast mijn werk als 2e lijns verloskundige heb ik een massagepraktijk aan huis waar zwangere en niet zwangere vrouwen een ontspanningsmassage kunnen ontvangen.

Mijn doel als 2e lijns verloskundige is om binnen het kader van het ziekenhuis en de bijhorende medische aspecten, de zwangere vrouw en haar partner voldoende ruimte te geven om hun bevalling naar hun eigen voorstelling en ideeën te kunnen ervaren!

Ik zie het elke keer weer als mijn primaire taak om de zwangere vrouw samen met haar partner op hun individuele weg te begeleiden en hun wensen rondom de zwangerschap en bevalling zo goed mogelijk waar te maken. Elke keer kijk ik met open blik naar de mensen en probeer hun dat te geven wat zij nodig hebben. Ik zie het als leuke uitdaging om voor iedereen een aangename, gemoedelijke sfeer te creëren.

2008 Cursus Prenatale screening

2014 Basisopleiding in echografie

2017 Voorzitter van het zelfsturend team verloskundigen