21 mei Huidkankerdag in Nij Smellinghe

Geplaatst op 28 april 2016

Op zaterdag 21 mei organiseert Nij Smellinghe een Huidkankerdag. De poli Dermatologie en de Huid -en Laserkliniek openen hun deuren van 10.00 tot 13.00 uur. U krijgt informatie over huidkanker en de risico’s en advies over bescherming van uw huid. U bent van harte welkom!

Check van dermatologen zit vol
De dermatologen geven ook een huidcheck. Deze huidcheck is geen officieel medisch consult. De dermatologen geven bezoekers advies, bijvoorbeeld om naar de eigen huisarts te gaan voor een vervolgonderzoek. Via www.huidkankerdag.nl konden mensen zich aanmelden. Deze check zit inmiddels helemaal vol. U kunt zich hier helaas niet meer voor inschrijven.

Huidkanker
Huidkanker is één van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Veel Nederlanders hebben een verhoogde kans op het ontwikkelen van een vorm van huidkanker. Risicogroepen zijn onder andere mensen met een licht huidtype, mensen die voor hun hobby of werk veel in de zon komen of mensen die medicatie gebruiken die het immuunsysteem remmen.


« Naar overzicht