Gespot: Voetjes op de vloer!

Geplaatst op 11 april 2016

Deze week vindt u allerlei voetafdrukken door het ziekenhuis. Ze leiden u naar de trappen, want deze week is het de Nationale Traploopweek!

Het Diabetesfonds organiseert dit jaar de 10e editie van de Nationale Traploopweek. Het doel van deze week is om aan te sporen tot een gezondere leefstijl. Dit kan heel gemakkelijk, onder andere door traplopen.

Traplopen is gemakkelijk in te bouwen in het dagelijks leven en duurt niet lang. Twee minuten traplopen heeft al een positief effect op de calorieverbranding. En gaat u op een dag vaker met de trap, dan is het ook goed voor uw gewicht, cholesterol en bloedsuiker.

Binnen Nij Smellinghe willen we extra aandacht geven aan het traplopen. Daarom hangen er posters met weetjes over traplopen in de liften en bij de trappen. Voor medewerkers organiseren we een staircase-challenge. Op de trap naast het restaurant gaan medewerkers de strijd met elkaar aan. Wie kan er het snelst de trap oplopen? De medewerker die het snelste boven is, wint een leuk prijsje!

Wist u dit al over traplopen:

 


« Naar overzicht