Maak tijdens de kraammarkt kennis met Lief Kleintje!

Lief Kleintje is opgericht om kennis over geboorte, borstvoeding, veilige hechting, contact met je kleintje en ergonomisch dragen over te brengen aan (aanstaande) ouders.

Het informatiecentrum/winkel is een plek waar (aanstaande-) ouders zich op ontspannen wijze kunnen laten voorlichten over de fysiologische behoeften van hun kleintje. Daarbij wordt uitgelegd hoe zij hierin kunnen voorzien, heel praktisch dus.

In het informatiecentrum worden diverse activiteiten aangeboden in de vorm van inloopmomenten, cursussen en workshops. Ook is er een groot aanbod van producten die hierop aansluit zoals draagdoeken, ergonomische dragers, kolven (huur en koop), aanschuifbedjes (huur), wasbare luiers, cadeautjes en veel meer! Ouders kunnen hier hun vragen stellen en hun kindje wegen en indien gewenst worden doorverwezen naar lactatiekundigen uit de omgeving.

Kortom: een gezellige, vaste plek waar (aanstaande) ouders terecht kunnen met al hun vragen over de geboorte, kraamtijd, borstvoeding, dragen en meer!

Je kunt tijdens de kraammarkt meedoen aan de informatieve workshop over ergonomisch dragen. Deze wordt twee keer aangeboden (10.30 en 13.30 uur) en duurt ongeveer 40 minuten. Je maakt in deze workshop met het belang van ergonomisch dragen en er zullen draagdoeken en dragers worden getoond.

Kom kennismaken tijdens de kraammarkt en maak gebruik van de mooie aanbiedingen!

www.liefkleintje.com

Lief Kleintje
Nijewei 11
9212 PB Boornbergum