Nu verschenen: magazine over de overgang naar HiX, de nieuwste versie van ons ziekenhuisinfosysteem

Geplaatst op 20 januari 2016

Nij Smellinghe werkt al jaren met het ziekenhuisinformatiesysteem van softwareleverancier ChipSoft. Het elektronisch patiëntendossier is hier onderdeel van. Op vrijdag 4 december 2015 hebben we de nieuwste versie van het systeem (HiX) in gebruik genomen. Hiermee is Nij Smellinghe klaar voor de toekomst (lees hier het volledige bericht van 4 december).

De overstap naar HiX was een behoorlijk omvangrijk project, zowel op technisch gebied als op het gebied van trainingen voor (bijna) alle medewerkers.
Over de overgang naar HiX heeft Nij Smellinghe in samenwerking met ChipSoft een mooi, digitaal magazine gemaakt! Verschillende medewerkers van Nij Smellinghe vertellen vanuit hun betrokkenheid bij het project over hoe zij de periode voor, tijdens en na de overstap hebben ervaren. De verhalen worden bijgestaan door prachtige foto's!

U kunt het magazine hier lezen en bekijken: http://magazine.chipsoft.nl/nij-smellinghe-extern/. Eventueel kunt u het magazine ook delen. Dit doet u door linksonder op het deel-teken (driehoekje met drie bolletjes) te klikken en het medium te kiezen waarop u het magazine wilt delen.

Veel leesplezier!


« Naar overzicht