Ook vandaag is Nij Smellinghe gewoon open

Geplaatst op 6 januari 2016

Ook vandaag is ziekenhuis Nij Smellinghe ondanks de gladheid gewoon open. 

De poliafspraken, operaties en geplande opnamen gaan door, tenzij de patiënt aangeeft niet naar het ziekenhuis te kunnen komen. U kunt uw afspraak afzeggen door telefonisch contact op te nemen.

We raden patiënten aan de weerberichten goed in de gaten te houden en alleen de deur uit te gaan als dit verantwoord is.

Patiënten die wel naar Nij Smellinghe komen vragen wij om begrip als zaken door de gladheid vandaag anders lopen dan oorspronkelijk gepland.

Op de Spoedeisende Hulp zijn gisteren ongeveer 40 gladheidsslachtoffers behandeld. Ook vandaag wordt er drukte verwacht op de Spoedeisende Hulp, daarom is er extra personeel ingezet.

Het personeel van Nij Smellinghe had vannacht de mogelijkheid om te overnachten in het ziekenhuis. Verschillende medewerkers hebben van deze mogelijkheid gebruikgemaakt.

SEH-arts Sylvia Fauth is vanochtend door Goedemorgen Nederland geïnterviewd over de gladheisslachtoffers die binnenkomen op de Spoedeisende Hulp. Bekijk het fragment hier (vanaf minuut 7.40).

Update 15.00 uur
Vandaag zijn tot nu toe 9 gladheidsslachtoffers behandeld op de Spoedeisende Hulp.

In verband met de weersvoorspellingen voor morgenochtend kunnen medewerkers ook vannacht in Nij Smellinghe overnachten. Verschillende medewerkers hebben aangegeven van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Morgenochtend is Nij Smellinghe gewoon geopend. De poliafspraken, operaties en geplande opnamen gaan door, tenzij de patiënt aangeeft niet naar het ziekenhuis te kunnen komen. U kunt uw afspraak afzeggen door telefonisch contact op te nemen.

We houden u op de hoogte via de website, Twitter en Facebook.


« Naar overzicht