Gouden en Bronzen Smiley

Gouden Smiley Kinderafdeling en Dagbehandeling & Bronzen Smiley Kraamafdeling

De Kinderafdeling en Dagbehandeling van Nij Smellinghe hebben van de Stichting Kind en Ziekenhuis een Smiley ontvangen. De Kraamafdeling heeft van deze Stichting een Bronzen Smiley ontvangen. De Smiley is een keurmerk voor ziekenhuizen die zich op een positieve manier onderscheiden bij hun zorg voor kinderen en hun ouders.

De Smiley is een kwaliteitskeurmerk. Het geeft aan dat de zorg op de afdeling waaraan de Smiley is toegekend, voldoet aan de criteria die de Stichting Kind en Ziekenhuis daaraan stelt. Ons ziekenhuis voldoet aan de criteria die gelden voor de Kinderafdeling, Dagbehandeling en Kraamafdeling. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de mogelijkheid voor ouders om altijd een bezoek te kunnen brengen aan het kind, te mogen overnachten bij het kind en aanwezig te mogen zijn bij de inleiding van de narcose bij een (spoed)operatie.

Nij Smellinghe hecht er veel waarde aan om de zorg voor het kind en de ouders, zo goed mogelijk te verlenen. De toekenning van de Smiley is een extra erkenning voor de inzet van de artsen, verpleegkundigen en medewerkers van de afdeling.

Meer informatie staat op www.kindenziekenhuis.nl