Nij Smellinghe ontvangt opnieuw spataderkeurmerk

Geplaatst op 9 oktober 2014

Ziekenhuis Nij Smellinghe ontvangt opnieuw Spataderkeurmerk
Patiënten met last van spataderen kunnen in Nij Smellinghe terecht voor de best mogelijke spataderzorg. Dat vindt de Hart- en Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging maakte 6 oktober een lijst bekend van Nederlandse ziekenhuizen en behandelcentra die het keurmerk ontvangen. In totaal wist 62% van alle aanvragers het keurmerk te bemachtigen. Nij Smellinghe hoort daar ook bij.

Waarom een Spataderkeurmerk?
De Hart- & Vaatgroep wil met het nieuwe spataderkeurmerk duidelijk maken waar voor deze aandoening de beste zorg is te vinden. Hiervoor is www.hartenvaatgroep.nl/kiesuwvaatzorg te raadplegen. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten. De Hart- & Vaatgroep vindt het belangrijk dat mensen met spataderen weten waar goede zorg wordt geboden.

Behandelingen
Sinds meer dan 15 jaar wordt in ziekenhuis Nij Smellinghe hoogwaardige spataderzorg geleverd waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht. Onderzoek en behandeling van spataders wordt daarom zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. In het spatadercentrum worden alle moderne vormen van onderzoek en de nieuwste behandelingen uitgevoerd.


« Naar overzicht