Assisterende gezondheidszorg

Doktersassistent en medisch secretaresse
Bij diverse poliklinieken en verpleegafdelingen plaatsen wij regelmatig stagiairs van de opleiding Doktersassistent (DA) en Medisch secretaresse (MS). Hiervoor werken wij samen met ROC Friese Poort Leeuwarden (DA en MS) en Drachten (MS), en met het Friesland College Leeuwarden (MS).
Jaarlijks inventariseren we bij onze afdelingen de stagemogelijkheden en communiceren we dit rechtstreeks naar de betreffende scholen. Zij zorgen vervolgens voor een passende match. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij de betreffende opleiding in het linkermenu.
 
Apothekers assistent en tandartsassistent
Incidenteel zijn er ook stagemogelijkheden voor studenten van de opleidingen Tandartsassistent en Apothekersassistent. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij de betreffende opleiding in het linkermenu.
 
Plaatsing en begeleiding
Meer informatie over onze poliklinieken en verpleegafdelingen vind je terug onder Leerplaatsprofielen. Informatie over hoe wij omgaan met de begeleiding van onze stagiairs en over wat je hierin van ons mag verwachten staat onder Stagebegeleiding