Borstkankerzorg (polikliniek)

U bent doorverwezen naar de Mammapoli in ziekenhuis Nij Smellinghe omdat u een afwijking heeft aan uw borst(en). Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van deze afwijkingen en geven u duidelijkheid over wat er met u aan de hand is. De Mammapoli van Nij Smellinghe voldoet aan de landelijke kwaliteitseisen. Nij Smellinghe ontvangt al meerdere jaren het 'roze lintje', het kwaliteitskeurmerk van Borstkankervereniging Nederland.

Borstkanker

Mocht uit de onderzoeken blijken dat u borstkanker heeft, dan komt u voor belangrijke keuzes te staan. Het team artsen en verpleegkundigen van ziekenhuis Nij Smellinghe vindt het belangrijk u goed te informeren. Uiteraard geven wij u tijdens de behandeling uitgebreide informatie. Mocht u vragen aan ons hebben, dan kunt u die altijd stellen. Wij zijn er om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Zorgpad Mammacarcinoom A7-ziekenhuizen

De wegpagina is onderdeel van het zorgpad 'Mammacarcinoom A7-ziekenhuizen'. Een zorgpad beschrijft het traject dat u doorloopt vanaf diagnose tot en met de nacontroles. Het Antonius ziekenhuis in Sneek, ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen en ziekenhuis Nij Smellinghe maakten in dit zorgpad afspraken voor de zorg voor patiënten met borstkanker.