Cliëntenpanel

Het cliëntenpanel is onderdeel van de cliëntenraad en ziekenhuis Nij Smellinghe. Door het cliëntenpanel is het mogelijk om (online) vragen te stellen bij patiënten, naasten van patiënten, bezoekers en andere geïnteresseerden. In het cliëntenpanel worden (nieuwe) initiatieven op het gebied van kwaliteit, service en patiëntenzorg getoetst. De leden van het cliëntenpanel helpen de kwaliteit van de zorg in ziekenhuis Nij Smellinghe verder verbeteren. Leden van het cliëntenpanel ontvangen enkele keren per jaar een vragenlijst per e-mail.

Wilt u deelnemen?
Wij zijn altijd op zoek naar leden voor ons cliëntenpanel. Heeft u interesse? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Nadat u onderstaand aanmeldformulier hebt ingevuld, bent u lid van ons cliëntenpanel. Vanaf dat moment wordt u enkele keren per jaar door ons benaderd voor deelname aan een onderzoek.

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met uw gegevens en uw antwoorden worden alleen gebruikt voor analyse van de onderzoeksresultaten. Uw e-mailadres gebruiken we om u uit te nodigen voor een onderzoek en met uw e-mailadres krijgt u toegang tot de onderzoeken. Daarnaast helpen achtergrondkenmerken als leeftijd en geslacht ons bij het interpreteren van de resultaten.

Hoe kan ik me afmelden?
Deelname aan de onderzoeken is uiteraard niet verplicht. Wij hopen uiteraard wel dat leden met enige regelmatig aan een onderzoek deelnemen. Bent u lid, maar wilt u niet meer benaderd worden voor een onderzoek, dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar clientenraad@nijsmellinghe.nl.

Vragen
Heeft u een vraag over het cliëntenpanel? Stuur een e-mail naar clientenraad@nijsmellinghe.nl.

Aanmeldformulier

Hartelijk dank voor uw interesse in het cliëntenpanel van ziekenhuis Nij Smellinghe. Wij willen u vragen onderstaande vragen in te vullen om uw deelname te bevestigen. Dit kost u slechts enkele minuten.