Collegetour Jongeren en chronische pijn in UMCG Centrum voor Revalidatie & Nij Smellinghe op 10/2

Geplaatst op 9 januari 2018

Er zijn veel jongeren die langere tijd pijn hebben, zogenaamde chronische pijn. Dit is van grote invloed op hun dagelijks leven. Op zaterdag 10 februari 2018 kunnen deze jongeren en mensen uit hun omgeving de collegetour ‘Jongeren en chronische pijn’ gratis bezoeken in het UMCG Centrum voor Revalidatie (Haren) of ziekenhuis Nij Smellinghe (Drachten). Experts én ervaringsdeskundigen geven informatie en beantwoorden vragen over leven met chronische pijn.

De noordelijke informatiedag wordt georganiseerd door Stichting Pijn-Hoop, Transcare-Pijn, Netwerk Chronische pijn Oefentherapeuten, UMCG Centrum voor Revalidatie en ziekenhuis Nij Smellinghe.

Leven met pijn
Je bent jong en je hebt nog een heel leven voor je. Maar: je hebt elke dag last van pijn. Zoveel pijn dat het je leven dagelijks beïnvloedt. Er zijn veel jongeren die last hebben van chronische pijn. Dit zorgt vaak voor een gevoel van onmacht, frustraties en zorgen.

Tijdens de collegetour ‘Jongeren en pijn’ beantwoorden experts en ervaringsdeskundigen vragen als: Waar komt die pijn vandaan? Hoe deal ik met de pijn? Er is niets te zien; wie gelooft mij? Kan ik die studie, dat bijbaantje of die sport wel doen?
Verder is er ruimte om je eigen vragen te stellen en om ervaringen met elkaar te delen.

Kom jij ook?
Je kunt de collegetour bezoeken op zaterdag 10 februari 2018:

  • Van 10.00 tot 12.00 uur in ziekenhuis Nij Smellinghe, Drachten
  • Van 14.00 tot 16.00 uur in het UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord te Haren


Het programma is op beide locaties gelijk. Deelname is gratis!
Aanmelden kan via www.pijnnoordnederland.nl. Op de website vind je ook het volledige programma. Deelname is op volgorde van inschrijving en het aantal plaatsen is beperkt. Zorg dat je er snel bij bent!
 


« Naar overzicht